Autopech!!!
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
27 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
heey allemaal,
Weer een leuke drukke week gehad!! Vorige week maandag, dinsdag en woensdag waren we vrij. Maandag was tijd voor huiswerk, tja hoort er ook bij.
Dinsdag zijn we naar Westpunt geweest. Dat was nog een heel avontuur! Onze auto ging kapot. Gelukkig waren we dicht bij huis. Wij de verhuurder gebeld en hij kwam gelijk. Hij wilde een stuk rijden maar de auto startte niet eens meer. Nadat hij een monteur erbij had gehaald moesten wij mee om een andere auto te halen. We kregen weer zijn eigen auto mee die we in het begin ook even hadden. Dat is best een luxe wagen in vergelijking met de rest van de auto's op het eiland.
We konden dus toch naar Westpunt. We stonden op een soort rotsen met uitzicht over de zee. Echt vet mooi! Nog even lekker op een terrasje gezeten daar en toen naar huis. Eenmaal thuis waren er inmiddels Twee monteurs met onze auto aan het werk. Ze konden het probleem nog niet vinden. De auto bleef dus staan waar die stond.
Woensdag zijn we naar het struisvogelpark geweest. Dat was zoo leuk! We kregen een tour door het park op een soort safariwagen. Om de zoveel meter stopte de gids en vertelde wat over de struisvogels. Die beesten zijn echt super lelijk en oerdom! Halverwege gingen we uit de wagen en mochten we ze voeren! Wie het wilde en/of durfde. Ze zijn vet groot en agressief. Maar ik wilde ze wel voeren, leek me leuk. Je kreeg dan zo'n bak met voer in je handen en dan moest je met je rug achteruit naar het hek lopen. Die beesten stonden al bij het hek. Ze wisten natuurlijk wat ging gebeuren! Dan pikken ze zo over je schouders en je hoofd ( want zo groot zijn ze ) het voer uit de bak. zoo leuk! ze hebben echt grappige koppen.
Later mochten we nog op de foto met een struisvogel jong, die zijn zo groot als een kip en heel schattig.
Toen we weer thuis kwamen waren de monteurs met z'n vieren aan de auto aan het werk. Het probleem was gevonden( in elk geval een deel ) en ze hebben de wagen meegenomen.
Donderdag en vrijdag waren weer gewone schooldagen. De kinderen zaten weer vol met leuke verhalen.
Zaterdag lekker even naar Punda, beetje slenteren door de stad en op terrasjes zitten. lekker ontspannen!!
Zondag zouden we meegaan met een boot die een eind rond het eiland zou varen. Daar hadden we al veel zin in en we gingen met een grote groep. We zijn er naar toe gegaan maar we konden zo weer terug want de generator ging kapot!! Iedereen balen.
Maar ja, dan maar naar het strand. :-)
Aan het eind van de middag nog naar het Happy hour. Eerst bij Mambo, toen die afgelopen was bij Wet& Wild.( is op het strand ) Om 9 uur waren we thuis, want de volgende dag moesten we natuurlijk naar stage.
Ik mocht lekker veel lessen geven gisteren en vandaag. Nu begint het echt leuk te worden. Morgen hebben de leerlingen toetsen! Ben erg benieuwd hoe dat gaat.
Thanx voor al jullie leuke berichtjes!!! :-)
Tot berichts,
liefs danielle.
Maar ja, dan maar naar het strand. :-)
Thanx voor al jullie leuke berichtjes!!! :-)
Tot berichts,
liefs danielle.
27 Februari 2007 - 20:15
Renske:
Heey Daantje
Wat super zeg!! Echt een heel gaaf verhaal. Wat een leuke dingen onderneem je. Doe je dit met de rest van het huis of krijg je dit aangeboden.
Het klinkt allemaal erg spannend.
Hoe gaat het met het stoppen met roken? Dit moet je natuurlijk even vertellen;) haha
Heel veel plezier en succes! En tot snel!
Lief xxx Renske -
27 Februari 2007 - 20:15
Kristel:
Heey daan!
Wat lekker zeg, een paar dagen vrij, helemaal als je in zo'n warm land zit. Fijn dat daar tenminste nog wat te beleven is, dan hoef je je niet te vervelen als je even vrij bent. Ik ben blij dat je het naar je zin hebt!!
Dikke kus
Kristel -
27 Februari 2007 - 20:49
Suzanne:
hey meiske:D
vet gaaf joh,, danielle in de rimboe haha vet kickn..
maar ik mis je wel hoa bij sanders.. komma gauw terug haha nee grapje..
ma genietze daar en maak er mooi feesiej van:D
veel plzier komende week
liefs suzanne -
28 Februari 2007 - 11:59
Piet:
Hoi Danielle,
Leuk om te horen dat je al veel lessen mag geven!!Luisteren de kids goed naar je? Werken jullie daar ook met een soort beloningssysteem( stickers e.d.)en hoe groot zijn de groepen eigenlijk?
Doe je best maar, dan komt het ongetwijfeld goed.
Heb je wat te vragen, mail dan gerust!
groetjes uit Groenlo( ook van Wendy en Willy, die zitten bij mij boven in de teamkamer hard te werken....)
Piet -
28 Februari 2007 - 14:37
Fam. Wagenaar:
Hallo Danielle, als we je verhalen zo lezen worden we toch echt wel een beetje jaloers op je. Zet je de foto's nog op de site want we zijn wel nieuwgierig hoor. Kunnen we meteen zien of je al lekker bruin bent geworden.Ik had je mams nog gesproken dus we hadden al wat nieuws gehoord. Nog een leuke week en we horen wel weer.Groetjes van de hele familie. Dag dag Greta -
28 Februari 2007 - 14:50
Klien:
Heej!
Klinkt super daar! En zo te horen naast stage ook genoeg leuke dingen te doen! (Jaloers!!) Dus je mist ons nog vast niet! :P
Liefs Karlien -
28 Februari 2007 - 16:59
Maartje:
Hey daan,
Wat gaaf allemaal, zo te lezen vermaak je je wel. Gelukkig maar dat alles goed met je gaat.
Ben erg benieuwd naar het volgende bericht!
Liefs Maartje. -
28 Februari 2007 - 17:00
Saskia:
Super ofni.. Dat je zoveel kunt bekijken... Lekker een paar daagjes vrij!! Mooi dat het steeds leuker wordt :d op stage veel suc6 ermee liefs saskia -
03 Maart 2007 - 19:25
Elles:
Heey daan
Wat gaaf zeg wat ik allemaal zo lees en wat doe je echt supper veel supperleuke dingen
Heel veel plezier en ben benieuwd naar je volgende berichtje
liefs, -
06 Maart 2007 - 11:00
Sabine:
Hoi Danielle,
Hoe is het? Ik ben benieuwd naar je verhalen!
Kom maar op met het volgende berichtje!
Plezier en geniet van alle mooie dingen!!
Groetjes Sabine -
09 Maart 2007 - 22:37
Ursula:
Hoi Daantje.
Zo te lezen heb je het wel naar je zin daar op de Antillen. Bij het lezen van je verhalen dwalen mijn gedachten weer af naar de tijd toen ik daar een jaar lang woonde. Ik kan me dus goed indenken hoe jij je vrije tijd daar door brengt. Heel veel plezier verder, en .... Poko Poko (wat vandaag niet lukt komt morgen wel)
Groetjes, Ursula (sanders) -
11 Maart 2007 - 14:23
Rian..:
Wat super lief die foto's..!! hahaha