Oud & Nieuw
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
31 December 2006 | Nederland, Haaksbergen
Alweer de laatste dag van het jaar! Nog heel even en de stage begint. Bijna alles is geregeld, alleen nog een gezondheidsverklaring en een bewijs van goed gedrag. (alsof ik die krijg)
Twee februari vliegen we met zijn vieren naar Curacao en pas 20 juni komen we terug.
Eerst vanavond maar feesten!
Via deze site hou ik iedereen op de hoogte dus laat lekker veel berichtjes achter!!!
liefs danielle
en veel geluk in 2007!!
Eerst vanavond maar feesten!
liefs danielle
en veel geluk in 2007!!
31 December 2006 - 15:16
Moniek:
Hee Daan!!
Fijn zeg dat alles bijna klaar is..!!je hebt er vast zin in....nou lekker feesten vanaaf ene niet te veel drinken!!!
TOT VOLGEND JAAR he :P hahah
Liefs Niek....;) -
31 December 2006 - 15:47
Kirsten:
hey hey,
lang niet gesproken.
je gaat bijna naar curacao!!! veel plezier joh. je gaat je diploma halen!! (misschien nog wel voor mij :S)
ik wens je een heel gelukkig en gezond 2007 en maak er wat van meid!
liefs kirsten -
31 December 2006 - 16:37
Suzanne:
Heeey Meidd!!
Wat een gave site zeg:D
jah jah t is al bijna zover.. nog een maandje en dan moete we je misse:(
maar vanavond natuurlijk eerst ff party machen:) heel veel plzier bij de m2 en jij ook een gelukkig en gezond 2007
Kuss SuuZ
31 December 2006 - 16:55
Mieke G.:
Het wordt steeds spannender volgens mij. Vier nou eerst maar even oud-en nieuw en over die verklaringen hoef jij je vast geen zorgen te maken!
Ik vind het heel leuk om je na je vertrek te kunnen volgen. Nog even en dan is het zover! Een heel gelukkig nieuwjaar en veel liefs!
Mieke. -
31 December 2006 - 16:58
Kim Beening:
jajaa... nog eventjes en dan is het zover!! ik vind het leuk voor je en ik hoop dat alles goed gaat daar en natuurlijk dat je heeeel veel ervaring op doet! want daar gaat het uiteindelijk om niet te vergeten! haha, dus niet alleen uitgaan enzo he ;p grapje toch!
tot snel!! xx kim -
31 December 2006 - 18:23
Marloes:
Ha Lelle!
Wat fijn dat alles geregeld is! Komt nu allemaal wel dicht bij he! Veel plezier vanaaf! En alvast een gelukkig nieuwjaar! Geniet nog ff van je vakantie! Tot volgend jaar!
Liefs Loes! -
31 December 2006 - 22:02
Rianne:
Heey Daan..
Een hele fijne avond vanavond.. En een heel gelukkig nieuwjaar..!! Hopelijk gaat alles goed op curacao.. Maar k zie je vast voor die tijd nog wel op school..(hoop het wel..:P) Veel liefs en kusjes Rian -
01 Januari 2007 - 12:51
Kirsten.,:
Hee meis,
Ik heb er zin in:D gaat helemaal geweldig worden onze stage:D
Spreek je snel..
Kirsten -
01 Januari 2007 - 21:03
Kristel:
Heey daantje
Jij ook een heel gelukkig en gezond 2007!!!
Tot maandag dan maar haha
XXX
KRISTEL -
02 Januari 2007 - 04:36
Lienke:
Hoi, hoi! Spannend!! Leuk dat we je kunnen volgen zeg. Gaan we ook zeker doen.
Heel veel plezier en geniet ervan. (en ondertussen ook nog beetje werken/leren he?!) Als ik me niet vergis zijn de schooltijden daar wel relaxed. Nou doe 't rustig aan daar en tot een volgend bericht!
Groetjes oet Nee.
Emiel, Bram, Loes en Lienke wensen jou een SS! (super stage) hahaha -
02 Januari 2007 - 18:33
Karlien:
Heej meis!
Gelukkig nieuwjaar en dat je het natuurlijk super hebt straks in Curacao! Ik zal straks als je weg bent wel regelmatig kijken! En dan verder kletsen we maandag bij ;)
xxx mij! -
02 Januari 2007 - 21:15
Renske:
Hey Daan!
Echt super dat alles bijna geregeld is. Echt spannend he!
Vind het super voor je dat je gaat. Wens je heel veel plezier en succes en gezondheid toe in 2006 en cker tijdens je stage!
Veel plezier!
Liefs Renske -
03 Januari 2007 - 11:33
Jolien:
Hoihoi!!
Jij ook een heel goed 2007! Super dat nu bijna alles rond is! Echt gaaf dat je gaat!
Liefs Jolien!! -
04 Januari 2007 - 10:13
Oma En Opa Boswinke:
veel succes met je dagboeksite!!!
wij blijven je op deze site volgen.
liefs,
O+O -
30 Maart 2007 - 07:53
Sabine:
Hoi Hoi,
Bij deze weer even de groetjes uit Groenlo!!
Geniet van je weekend en plezier en succes met alles!!
Groetjes Sabine